Arthur Bagen home

Architectuurfotograaf

Architectuurfotograaf

Goede architectuurfotografie is zeldzaam. Wellicht komt dat doordat veel fotografen de geheimen van deze specialisatie niet kennen. De ervaring leert dat slechts weinig fotografen de karakteristieke kwaliteiten en kenmerken van het architectonische beeld begrijpen. Die capaciteiten heeft architectuurfotograaf Bagen wel. Sterker nog: architectuurfotografie is al jaren dé expertise van Arthur Bagen. De liefde voor het vak is bij al het werk van Bagen voelbaar.

Hieronder ziet u voorbeelden van zijn werk in zwart-wit. Voor werk in kleur, zie architectuurfotografie.

Architectuurfotografie

Arthur Bagen verzorgt de architectuurfotografie van onze projecten al bijna twee decennia. Ik durf te stellen dat de waardering voor ons werk, getuige de vele publicaties gedurende deze periode, voor een belangrijk deel te maken heeft met de overtuigingskracht van zijn architectuurfotografie. Arthur is in staat met heldere krachtige fotowerken de essentie van de architectuur te treffen in prachtige ruimtelijke ensceneringen veelal vanuit verrassende standpunten. Maar bovenal bewonder ik zijn bijzondere aandacht voor het detail, het materiaal en het licht.

Bert Dirrix

Contact

Spreekt het werk van Arthur Bagen u aan? Neem dan via telefoon of e-mail contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.